Axgio je mladá technologická spoločnosť, ktorá sa aktuálne snaží zaujať potencionálnych zákazníkov jednými z najmenších bezdrôtových slúchadiel na trhu.

In-ear bezdrôtové slúchadlá Axgio sú primárne určené pre športovcov a aktívnych jedincov, ktorí ocenia ich kompaktnosť, bezdrôtovú konektivitu, výdrž batérie, ale aj odolnosť v rámci certifikácie IPX4.

Výrobca pri slúchadlách kládol dôraz na ergonomický dizajn, pričom ich pre maximálne pohodlie doplnil aj siedmimi silikónovými „štupľami“ rôznych veľkostí.

Slúchadlá spojíte so smartfónom alebo akýmkoľvek prehrávačom prostredníctvom rozhrania Bluetooth 4.1. Zaujímavosťou však je možnosť mať pripojené dve zariadenia naraz.

Napriek malým rozmerom a 15 gramovej váhe v slúchadlách Axgio nájdeme až 130 mAh batériu, ktorá sa postará o 710 hodín nepretržitého prehrávania hudby. Nabité budú cca za dve hodinky a v pohotovostnom režime vydržia do 250 hodín.

axgioSlúchadlá je samozrejme možné použiť aj ako náhlavnú súpravu pre telefonovanie (výdrž 8 hod. telefonovania), kde prijímanie hovorov a hlasitosť budete ovládať ľahko hmatateľnými tlačidlami.

TIP: Do 30. septembra využite zľavový kód „70Zm68r2RY“ pre cenu 28,19 EUR

Pokiaľ vás napríklad pri behu v exteriéri zastihne dážď, nevadí. Slúchadlá sú totiž odolné voči postriekaniu vodou z každého uhla v rámci štandardu IPX4.

sluchadla-4

In-ear slúchadlá Axgio je už možné si predobjednať za zvýhodnenú cenu zo stránok predajcu TinyDeal.com, pričom bezplatné doručovanie zákazníkom začne na konci septembra.

Zobraziť slúchadlá Axgio