Úvod Výrobcovia Huawei Nový Nexus od Huawei na živých FOTO: Pekný hliník, USB Type-C a...

Nový Nexus od Huawei na živých FOTO: Pekný hliník, USB Type-C a snímač odtlačkov!

3
NEXUS

Tak a je to tu. Jeden z dvoch očakávaných Nexus smartfónov podľa všetkého odhalil nie len finálny dizajn elegantnej konštrukcie, ale aj časť zo svojho ústrojenstva. Ak niekto dúfal, že ponúkne next-gen Snapdragon 820, môže snívať aj naďalej.

Novinku od Google a čínskeho výrobcu Huawei zrejme poženie už starší Snapdragon 810. Naznačujú to informácie z boot obrazovky, kde je možné vidieť použitie súčiastky pod označením MSM8994, 64 GB úložného priestoru alebo 3 GB operačnej pamäte LPDDR3. Pekne spracovaná konštrukcia z prémiového kovu by mala mať hrúbku na najhrubšom mieste (fotoaparát a LED blesk) 8,5 milimetra, zatiaľ čo na najtenšom iba 6,5.

Informuje web PhoneArena.

V hardvérovej výbave dokonca nemá chýbať ani moderný port USB Type-C, ktorý nájdeme aj v relatívne ešte čerstvom OnePlus Two či v tohtoročnom notebooku MacBook od Apple. Medzi jeho veľké výhody patrí najmä obojstrannosť konektora, takže sa nám v horších svetelných podmienkach už nestane, že sa pri prvom pokuse zapojiť nabíjačku jednoducho netrafíme.

Huawei Nexus
Predná strana Huawei Nexus
Huawei Nexus
Zadná strana Huawei Nexus