Pre niektorých ľudí je používanie smartfónu spojené s neustálym zvonením, vibrovaním, správami, notifikáciami a podobne, pričom práve notifikácie sú grom aplikácie Snowball.

Podľa tvorcov aplikácie, priemerný používateľ dostane za deň viac ako 60 upozornení, kde niektoré sú zbytočné a s nízkou prioritou a druhé naopak, veľmi dôležité.

Notifikácie s aplikáciou Snowball majú rozšírenú funkcionalitu oproti tým štandardným, systémovým.

Ak dostanete upozornenie napríklad z hry na Facebooku, potiahnutím prsta po upozornení v lište sa pred vami zobrazí ponuka, v ktorej označíte, či chcete do budúcnosti upozornenie ignorovať alebo naopak, má byť uprednostnené nad akýmkoľvek iným upozornením.

Časom si tak vytvoríte akúsi harmóniu v notifikáciách a tak vás tie menej dôležité nebudú otravovať a pracovný mail dostanete hneď pred oči.

Ďalšou, bezpochyby užitočnou funkciou je možnosť odpovedať na SMS správy, správy z Facebook-u či WhatsApp-u priamo z oznámenia, čo je rýchle a intuitívne.

Pozrite si video, ktoré vám ozrejmí dané funkcie a zamierte do obchodu Google Play, kde nájdete aplikáciu na stiahnutie zadarmo.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.snowball.app“]