Úvod Výrobcovia Meizu Meizu MX5 Pro: Exynos 7420, 6″ QHD displej a 4 GB pamäte...

Meizu MX5 Pro: Exynos 7420, 6″ QHD displej a 4 GB pamäte RAM?

Zdá sa, že v Číne chystajú poriadnu raketu. Meizu MX5 Pro by mal byť hotový už o mesiac.

0
Meizu MX4

Minulý rok čínsky výrobca Meizu predstavil veľmi zaujímavé smartfóny. Vlajkové lode MX4 a MX4 Pro zaujali nie len slušnými špecifikáciami, ale aj nízkou cenou. Meizu MX4 sme dokonca vyskúšali v našej redakcii a zariadenie sa nám veľmi páčilo.

Pomaly ale isto sa však rysuje aj nová generácia, ktorá vyzerá ešte lepšie. Meizu MX5 Pro podľa portálu GizChina ponúkne osemjadrový procesor Exynos 7420. Ten istý momentálne nájdete aj vo vlajkovej lodi Galaxy S6 od Samsungu. Meizu používa vo svojich vlajkových lodiach Exynos procesory už od roku 2012, takže to nie je veľmi prekvapivé.

Spolu s výkonným procesorom v MX5 Pro pravdepodobne nájdete aj 4 GB pamäte RAM, poriadne veľký 6-palcový QHD (2560 x 1440p) displej a 4 000 mAh batériu. V tlačidle „domov“ by mal byť aj snímač odtlačkov prstov.

TIP: RECENZIA: Meizu MX4

Hovorí sa, že Meizu MX5 Pro bude predstavený v júli, približne mesiac po klasickom MX5. Ten pravdepodobne uzrie svetlo sveta už o pár týždňov. Dovtedy budeme na Meizu dávať pozor a ak sa vyskytnú nejaké nové informácie, dáme vám vedieť.

Meizu MX5 Pro (2)
Meizu MX5 Pro