Úvod Výrobcovia Samsung FOTO Toto má byť Samsung GALAXY S6 Active. Ponúkne Exynos 7420 a...

FOTO Toto má byť Samsung GALAXY S6 Active. Ponúkne Exynos 7420 a 3 600 mAh batériu

Samsung pravdepodobne chystá aj Active verziu svojej vlajkovej lode. Je celkom možné, že sa na internete objavili jej fotografie.

0

V roku 2013 prvýkrát vyšla odolnejšia verzia vlajkovej lode od Samsungu. Šlo o Galaxy S4 Active, telefón odolný voči vode a prachu vďaka certifikácii IP67. Zdá sa, že aj tento rok sa dočkáme Active verzie nového high-end smartfónu z Južnej Kórei.

Galaxy S6 totiž nemá niekoľko funkcií, ktoré boli pre Galaxy S5 samozrejmosťou. Okrem slotu pre microSD kartu a vymeniteľnej batérie šlo hlavne o spomínanú vodeodolnosť. Fanúšikovia techniky, ktorí sa pohybujú v drsnejšom teréne a z času na čas sa ocitnú vo vode však nemusia mať hlavy v smútku. Galaxy S6 Active totiž minimálne posledný problém vyrieši.

Telefón bol vraj nedávno dokonca vyfotený a už na prvý pohľad nevyzerá tak elegantne, ako klasická verzia. To však nevadí. Zariadenie má okrem iného ponúknuť aj 3 600 mAh batériu. Poriadne vylepšenie oproti 2 600 mAh jednotke v S6. Poteší aj 5,1-palcový QHD displej, procesor Exynos 7420, 3 GB pamäte RAM či 16/5 Mpix kombo fotoaparátov. Zariadenie je vybavené aj senzorom tepu, no podľa všetkého príde o čítačku odtlačkov prstov.

Tak ako tak, tieto informácie momentálne nie sú potvrdené. Berte ich teda s rezervou.

Samsung-Galaxy-S6-Active-unconfirmed (1)
Samsung-Galaxy-S6-Active-unconfirmed