Nestáva sa často, že by sa obchod, ktorý nefunguje priamo zo Slovenska stal takým obľúbeným, ako Everbuying.net. Využili ho už stovky Slovákov a Sloveniek a aj preto sa naši kamaráti z ďalekej Číny rozhodli usporiadať malú-veľkú oslavu. Tu je ich odkaz našim čitateľom.

„Ten čas ale letí! Everbuying oslavuje 7. narodeniny. Pre zlepšenie zážitku z nakupovania sme sa na začiatku roku 2015 presunuli z Everbuying.com na Everbuying.net. Každému jednému z vás chceme vyjadriť úprimné a srdečné vďaka. Ste neuveriteľne lojálni zákazníci, ktorých si veľmi ceníme. Vaša láskavá a štedrá podpora nás ženie vpred a je pre nás obrovskou inšpiráciou. Ste úžasní!

Aby sme naše 7. narodeniny poriadne oslávili a zároveň sa vám poďakovali, pripravili sme si pre vás obrovské zľavy, v ktorých nájdete tie najobľúbenejšie produkty za čo najnižšie ceny. Jedná sa o najväčšiu zľavovú akciu našej histórie.“

Všetky aktuálne zľavy Everbuying.net môžete nájsť na tomto šikovnom odkaze. V zľave je skutočne všeličo, vrátane telefónov, tabletov, príslušenstva a rôznych ďalších špecialitiek.

A aby toho nebolo málo, pre slovenských čitateľov sme si s Everbying.net pripravili jednu malú súťaž, o ktorej sa dozviete už čoskoro. Neváhajte nás opäť navštíviť, možno to budete práve vy, kto vyhrá.

Zobraziť všetky produkty v zľave