Situácia s cenami smartfónov na Slovensku by sa v mnohých prípadoch dala opísať ako kritická. Nové modely sú často príliš drahé, alebo sa u nás vôbec nepredávajú. Bežný človek, ktorý chce nový smartfón je tak nútený sa obrátiť na operátora, alebo si vybrať nejakú strednú triedu, ktorá sa špecifikáciami vôbec nevyrovná high-end modelom.

Práve kvôli tomuto vznikli čínske obchody, ktoré vám s radosťou pošlú relatívne lacné a výkonné zariadenia priamo na Slovensko. Teraz sa táto možnosť stala ešte zaujímavejšia.

Naši kamaráti z obchodu GearBest.com totiž spustili novú a dosť zaujímavú ponuku, ktorá poteší všetkých tých, ktorí si plánovali objednať telefón z ďalekej Číny.

O čo ide?

Ak si medzi 6. a 13. aprílom (vrátane) objednáte z tejto ponuky telefónov, budete automaticky zaradení do hry o zariadenie úplne zdarma. Každá 50. objednávka vyhráva kupón, ktorý mu GearBest.com udelí v hodnote objednaného zariadenia.

No dobre, ale ja nechcem „lacnú Čínu“

Príliš lacnú Čínu nechce asi nikto z nás. Práve preto sa v ponuke objavili aj lukratívne modely, ako napríklad Meizu MX4 Pro, OnePlus One či Gionee Elife E7 5.5.

V ponuke GearBest.com sú aj výkonné modely
V ponuke GearBest.com sú aj výkonné modely

Na výber sú však aj ďalšie zariadenia, ktoré sú rozdelené do niekoľkých skupín. Problém teda nebudete mať nájsť telefóny, ktoré stoja do 70€, 100€ či 150€. Ak teda plánujete kúpu smartfónu z Číny, využite túto príjemnú akciu, ktorá vám možno zabezpečí telefón úplne zadarmo. Víťazi budú zverejnení na blogu predajcu.

Aktualizované: Prvým výhercom sa stal nakupujúci z Grécka, ktorý si objednal telefón Elephone P2000, za ktorý zaplatil 139,99 dolárov, puzdro a poistenie poštovného. Spolu tak zaplatil niečo vyše 150 dolárov, ktoré mu obchod GearBest vrátil formou zľavového kupónu.

Zobraziť celú ponuku smartfónov