Úvod Novinky Stiahnite si PDF časopis o Androide ZADARMO!

Stiahnite si PDF časopis o Androide ZADARMO!

0

PDF magazín TECHBOX Android Špeciál vychádza už dva roky! Narodeniny sa nezaobišli bez darčeka, takže nové vydanie vám prináša až 121 strán čítania o Android novinkách, recenzie a testy, ale aj tematické články, ktoré vám určite mnoho povedia. Stiahnite si nové vydanie, veď je úplne zadarmo! ;)

V jubilejnom vydaní TECHBOX Android Špeciál číslo 4-5/2015 nájdete nielen novinky z Android sveta, ale aj Android novinky naživo z barcelonského výstaviska Mobile World Congress 2015, ktorému Android tak veľmi dominoval. To ale nie je to najdôležitejšie. Pripravili sme pre vás testy a pohľady na horúce novinky ako Samsung Galaxy S6/S6 edge, LG G Flex 2, HTC One M9 či Lenovo S90.

Nechýbajú ani dostupné kúsky ako Sony Xperia E3, BenQ F5, LG Spirit 4G LTE či GSmart Akta A4. Ak radi skúšate nové aplikácie a hry, máme pre vás testy tria moderných launcherov a návykových arkádových hier, ale aj štvoricu dopravných simulátorov, ktoré vás nenechajú spávať. Nezabudli sme ani na unikátny katalóg s až 128 smartfónami s OS Android či pokračovanie populárnej témy Vyznajte sa v smartfónoch.

To ale nie je všetko, čo na 121 stranách nového vydania TECHBOX Android Špeciál 4-5 nájdete. Stačí kliknúť na android.TECHBOX.sk a nové vydanie 4-5/2015 si môžete úplne zadarmo stiahnuť do mobilu, tabletu alebo počítača! Nezabudnite sa tiež na android.TECHBOX.sk aj zaregistrovať, aby ste nikdy nepremeškali nové číslo TECHBOX Android Špeciál!

pr_techbox_2

TECHBOX Android Špeciál ako bezplatný PDF časopis je unikátny práve tým, že na čítanie vám stačí pohyb po displeji smerom dole a hore práve vďaka nezvyčajnému formátu 9:21. Samozrejmosťou sú „drobnosti“, ktoré ešte viac rozširujú jeho informačnú hodnotu – hyperlinky na rozsiahlejšie články publikované on-line, ale hlavne aj na živé fotogalérie na portáli TECHBOX.sk či videá na našom YouTube kanáli.

Nechýbajú ani Android aplikácie, ktorých sme vyskúšali ešte viac, ako doteraz, pričom ak sa vám niektorá zapáči, stačí kliknúť a môžete si ju stiahnuť rovno z Google Play obchodu! Pridali sme napríklad tlačidlo na vrátenie sa na obsah pod každým článkom a TECHBOX Android Špeciál je ešte viac farebný, ako doteraz.

pr_techbox_3