Úvod Novinky Aktuálne Sony Xperia Z4 Tablet na Slovensku: Poznáme ceny aj približný mesiac spustenia...

Sony Xperia Z4 Tablet na Slovensku: Poznáme ceny aj približný mesiac spustenia predaja!

7

Na MWC 2015 spoločnosť Sony predstavila nový high-end tablet s tenučkým, ľahkým, vodeodolným telom a zaujímavými špecifikáciami. Ide o najlepší tablet z dielne japonského výrobcu a momentálne aj jeden z najlepších tabletov na svete. Ak si ho však plánujete kúpiť, pripravte si poriadny balík peňazí.

AndroidPortal.sk oslovil slovenské zastúpenie Sony, ktoré nám dnes potvrdilo cenu, aj dostupnosť novinky. Sony Xperia Z4 Tablet príde na Slovensko v druhom štvrťroku 2015 za cenu 618 eur (Wi-Fi alebo 3G) a 699 eur (LTE). Siahnete si teda hlboko do peňaženky, no pravdepodobne to bude stáť za to. Zariadenie totiž ponúka iba to najlepšie. Tešiť sa môžete na výkonný Snapdragon 810, 3 GB operačnej pamäte RAM, 32 GB úložného priestoru + slot na microSD kartu, 8 Mpix zadný a 5 Mpix predný fotoaparát. Neurazí ani 6 000 mAh batéria. Čo sa týka displeja, Sony svoj nový tablet vybavil 10,1-palcovým LCD zobrazovacím panelom s pomerom strán 16:9 a QHD rozlíšením (2560 x 1440p).

Zariadenie vyniká aj 6,1 mm konštrukciou, vodeodolnosťou a hmotnosťou iba 392 gramov. iPad Air 2 sa teda môže schovať. Jediným mínusom teda môže byť cena, no aj tá po niekoľkých mesiacoch klesne.