Úvod Výrobcovia Samsung Samsung v roku 2016 predstaví telefón, ktorý bude ohybný

Samsung v roku 2016 predstaví telefón, ktorý bude ohybný

12

Samsung Galaxy S6 je jedno veľmi zaujímavé a pôsobivé zariadenie, no v porovnaní s tým, čo má spoločnosť chystať je to už teraz zastaralá technológia. Ak sú informácie serveru Business Korea správne, Samsung budúci rok nahradí svoje telefóny so zahnutými Super AMOLED displejmi za úplne ohybné kúsky.

Vychádza to z novej správy, v ktorej sa uvádza, že o prvenstvo v ohybných zariadeniach sa preteká Samsung a LG. To, že sa obe spoločnosti snažia prísť s čo najšikovnejším riešením už vieme niekoľko mesiacov. Čo však prezradil jeden z predstaviteľov Samsung Display, dcérskej spoločnosti Samsungu zaoberajúcej sa vývojom displejov, je viac než zaujímavé.

Prečítajte si: LG G Flex 2 – zahnutý smartfón, ktorý sa dá ohnúť

„V našom priemysle sme presvedčení, že komercializácia ohybných smartfónov bude možná už v roku 2016,“ cituje svoj zdroj server Business Korea. Je teda viac než možné, že už budúci rok sa môžeme tešiť na prvé modely, ktoré sa budú dať ohýbať.

Samsung už dávnejšie prejavil záujem vyrábať zariadenia, ktoré by ste si mohli jednoducho poskladať, resp. rozložiť podľa toho, ako by vám to vyhovovalo. Teraz to vyzerá tak, že sú opäť o krok bližšie k svojmu cieľu.

V článku sa taktiež spomína, že keď Samsung, alebo LG predstavia svoje prvé ohybné smartfóny, rovnaká technológia by sa mala dostať aj do čítačiek kníh, ako aj do ultra-ľahkých notebookov. Raz možno budeme nosiť vo vreckách celé počítače, ktoré si v prípade núdze rozložíme. Zatiaľ nám neostáva nič iné, len tešiť sa na to, čo si pre nás budúcnosť pripraví.

samsung-ohybny-displej-1
samsung-ohybny-displej-2
samsung-ohybny-displej-3
samsung-ohybny-displej-4
samsung-ohybny-displej-5
samsung-ohybny-displej-6
samsung-ohybny-displej-7