Úvod Zariadenia FOTO Takto by mohol vyzerať nový Nexus od Huawei

FOTO Takto by mohol vyzerať nový Nexus od Huawei

14

Pred niekoľkými týždňami sme vás informovali o tom, že čínsky výrobca Huawei by mohol vyrobiť ďalší Nexus smartfón. Po prvotnej vlne skepticizmu však všetko začalo dávať zmysel. Z Číny do celého sveta prúdia kvalitné a hlavne lacné smartfóny so skvelými špecifikáciami, ktoré pomaly ale isto vytláčajú tradičných výrobcov. 

Huawei už dlhšiu dobu dokazuje, že vie vyrobiť kurencieschopné zariadenia, ktoré sa hlavne v Ázii tešia veľkej popularite. Vyrába si vlastné procesory HiSilicon Kirin a pýšiť sa môže aj inovatívnymi fotoaparátmi. Huawei Honor 6 Plus na zadnej strane ponúka duo 8 Mpix senzorov, ktoré umožňujú robiť dodatočné úpravy po zhotovení fotografie.

Neprehliadnite: Nový Google Nexus vyrobí Huawei, tvrdia čínski analytici

Najväčším dôvodom, prečo Google zvažuje Huawei pre výrobu ďalšieho Nexusu je však fakt, že z ázijského trhu takmer nič nemá. Ten síce väčšinou závisí na Androide, no telefóny sú očesané o všetky Google služby a spoliehajú sa na lokálnych e-mailových klientov a virtuálne obchody. Nexus vyrobený čínskou firmou Googlu pomôže ukázať, že jeho služby sú lepšie. Otvoril by si tak cestu do Ázie.

Šikovní dizajnéri v SlashGear porozmýšľali, ako by mohol Nexus od Huawei vyzerať. Predpokladali pritom, že bude postavený na základe modelu Honor 6 Plus so spomínaným duálnym fotoaparátom. Musíme uznať, že rendery sa im naozaj vydarili.

Mock-ups-of-a-Huawei-Honor-6-Plus (1)
Mock-ups-of-a-Huawei-Honor-6-Plus (2)
Mock-ups-of-a-Huawei-Honor-6-Plus

Prečítajte si aj našu recenziu Huawei Ascend Mate7.