Úvod Novinky Aktuálne HTC Sense 7 v novom One M9: Čo je nové a na...

HTC Sense 7 v novom One M9: Čo je nové a na čo sa môžete tešiť?

5

Spoločnosť HTC práve predstavila svoju vlajkovú loď HTC One M9. Novinka okrem vylepšeného hardvéru priniesla aj novú verziu používateľskej nadstavby. Nadstavba HTC Sense vždy patrila medzi tie najlepšie, najrýchlejšie a najlepšie optimalizované. Dnes sa opäť raz môžeme pozrieť na jej najnovšiu verziu plnú zaujímavých funkcií, ktoré budú využívať majitelia telefónov od tejto taiwanskej spoločnosti. Poďme si teda zhrnúť vylepšenia nového systému Sense 7.

1. HTC One Gallery

Nová galéria, ktorá zhromažďuje fotografie zo všetkých vašich sociálnych sietí a cloudov na jednom mieste. Nebudete tak musieť obrázky hľadať po celom internete. Nájdete ich v novej galérii.

2. Nový Editor fotografií s väčším množstvom funkcií

Telefón sleduje vašu polohu a ukazuje najdôležitejšie aplikácie/notifikácie podľa toho, kde sa práve nachádzate

3. Témy, ktoré sa vám prispôsobujú

Smartfón ich generuje sám podľa fotografie, prípadne iného obrázka, ktorý doň nahrajete. Vytvorené témy môžete ďalej zdieľať na sociálnych sieťach

4. Gestá

Potiahnutie troch prstov po displeji vás pripojí k inteligentnej televízii v obývačke, prípadne môžete púšťať hudbu cez vaše reproduktory.

5. Nové Dot view puzdro

Odteraz môžete hrať hry a tvoriť vlastné témy bez toho, aby ste otvárali púzdro

No a to najlepšie na záver, nadstavba HTC Sense 7 a všetky jej nové funkcie (okrem Dolby Audio) bude dostupná cez aktualizácie aj na starších zariadeniach. Najprv ju pravdepodobne uvidíme vo vlajkových lodiach One M7 a One M8.