Úvod Novinky ASUS: Ak sa vám pokazí notebook, zadarmo vám ho opravíme a zároveň...

ASUS: Ak sa vám pokazí notebook, zadarmo vám ho opravíme a zároveň vám vrátime peniaze!

5

Výrobcovia sa medzi sebou odjakživa pretekajú. Novým trendom začína byť zlepšená podpora či už smartfónov, ako aj notebookov a dbanie na starostlivosť o svojich zákazníkov. Príkladom je aj ASUS, ktorý práve predstavil nový program 100% spoľahlivosti – ASUS 100% Reliability Program.

Ako to teda funguje? Veľmi jednoducho. Ak sa vám náhodou pokazí nový notebook, ktorý si musíte zakúpiť do 31. decembra 2015 a zašlete ho na reklamáciu, kde vám ju uznajú, ASUS vám notebook nie len opraví, no dokonca vám aj vráti peniaze, za ktoré ste ho kúpili. Opravený notebook vám pritom ostane.

asus

ASUS tvrdí, že je presvedčený o kvalite svojich notebookov, ktorým zaručuje odolnosť. Všetky modely sú testované tak, aby dokázali fungovať vo výške až do 4 572 metrov a pri teplote do -33 °C.

Ako sa zaregistrovať?

Aby ste sa do tejto kampane mohli zapojiť, je nutné svoj nový notebook zaregistrovať cez internet. Ak bude potrebná oprava, zákazníci môžu požiadať o vrátenie peňazí cez portál ASUS Promotion Portal.

Prípadní záujemcovia sa viac dozvedia na webe www.asusbanka.sk. Samozrejme, do akcie nie sú zaradené všetky modely notebookov. Modely, ktoré sa k nej vzťahujú nájdete na tejto adrese.