Úvod Novinky Panasonic Lumix DMC-CM1 – nadupaný fotoaparát a smartfón v jednom

Panasonic Lumix DMC-CM1 – nadupaný fotoaparát a smartfón v jednom

13

Chceli by ste smartfón od firmy Panasonic? Prečo nie? Dnes už je možné všetko. Spoločnosť nedávno rozšírila svoju ponuku kompaktných fotoaparátov o skutočne zaujímavý kúsok. Lumix DMC-CM1 ponúka high-end špecifikácie, možnosť telefonovať, skvelý dizajn a hlavne vymakaný fotoaparát v jednom.

Čo sa týka telefónu, na svoje si prídu milovníci výkonu, aj ladných kovových kriviek. CM1 je totiž vybavený 4,7-palcovým full HD displejom, štvorjadrovým procesorom Snapdragon 801 s taktom 2,3 GHz, 2 GB pamäte RAM, 16 GB úložného priestoru a 2 600 mAh batériou. Pripojíte ho na Wi-Fi, LTE, Bluetooth aj NFC.

Najviac náš však zaujíma fotoaparát. Panasonic svoje zariadenie vybavil skutočne zaujímavou technikou. CM1 totiž disponuje 1-palcovým, 20 Mpix senzorom a 28 mm objektívom s clonou f/2,8. Krúžkom objektívu môžete nastavovať ISO, rýchlosť uzávierky, clonu a mnoho ďalších funkcií. Je tiež možné natáčať full HD video alebo 4K pri 15 fps.

Ako sa vám páči nové zariadenie od Panasonicu? Kúpili by ste si ho? Telefón stojí 1 000 eur a predávať sa má v Nemecku a Francúzsku.

https://www.youtube.com/watch?v=fJiJfGY_tLA