Úvod Výrobcovia LG LG predstavil ŠTYRI nové mid-range Android smartfóny

LG predstavil ŠTYRI nové mid-range Android smartfóny

1

LG dnes ráno predstavil hneď štyri nové modely. Každý z nich je dostupný v 3G, ako aj LTE verzii. Nebudeme zdržiavať a začneme hneď s prvým z nich. LG Joy má 4-palcový displej s rozlíšením 800 x 480, dvojjadrový procesor s jadrami 1.2 GHz, alebo štvorjadrový procesor s jadrami o takte 1.2 GHz. Podľa trhu, na ktorom sa bude predávať príde s 8 GB alebo 4 GB vnútornej pamäti. Na zadnej strane sa nachádza 5 Mpx senzor, zatiaľ čo na prednej strane sa nachádza 0.3 Mpx fotoaparát. Celé zariadenie poháňa 1 900 mAh batéria.

LG Leon ponúka 4,5-palcový displej s rozlíšením 854 x 480. Podľa trhu, na ktorom sa bude predávať sa stretnete s 1.2 GHz, resp. 1.3 GHz štvorjadrovým procesorom. Telefón ponúka 8 GB vnútornej pamäti, 8 Mpx, resp. 5 Mpx zadný fotoaparát. Tlačidlá napájania aj zmeny hlasitosti sú umiestnené na zadnej strane. Telefón opäť poháňa 1 900 mAh batéria.

LG Spirit disponuje 4,7-palcovým displejom s rozlíšením 1 270 x 720 (HD). Na palube tohto modelu sa nachádza 8 GB pamäte a 2 100 mAh batéria. Na zadnej strane je umiestnený 8 Mpx senzor, zatiaľ čo na prednú stranu sa dostal 5 Mpx fotoaparát určený pre kvalitné selfie. Podobne ako predchádzajúci model, aj tlačidlá na LG Spirit sú umiestnené na zadnej strane. LG Magna ponúka rovnaké špecifikácie ako LG Spirit, až na batériu, ktorá má v prípade LG Magna kapacitu 2 450 mAh.

LG predstavenie štyroch nových mid-range modelov odôvodnil tým, že chcú ponúknuť vyváženú ponuku, ktorá zaručí čoraz väčší príliv nových zákazníkov. O cene ani dostupnosti nám LG nič nepovedal, no predpokladá sa, že na prvé trhy by sa mali dostať už budúci týždeň.