Úvod Novinky INFOGRAFIKA: OnePlus na Google Trends známejší než Kardashian

INFOGRAFIKA: OnePlus na Google Trends známejší než Kardashian

0

V novembri 2014 sme vás informovali o tom, že firma OnePlus predala pol milióna smartfónov. Ich cieľom bolo dostať sa do konca roka na celý milión. To sa im nakoniec nepodarilo, no boli vážne blízko. To v žiadnom prípade nie zlý výsledok, hlavne ak vezmete na vedomie, že spoločnosť predáva iba jeden model a iba niekoľko mesiacov. Rok 2015 teda bude oveľa zaujímavejší.

Carl Pei, zakladateľ OnePlus, povedal, že OnePlus chce popracovať hlavne na starostlivosti o zákazníkov a na službách, ktoré im ponúka. Momentálne nie je známe, či aj naďalej bude používať kritizovaný systém pozvánok, je to však celkom pravdepodobné. Spoločnosť totiž musí udržať ponuku a dopyt približne na tej istej úrovni, aby nemusela platiť za zariadenia, ktoré sa nepredajú.

OnaPlus sa sústredí aj na nový model, ktorý by mal vyjsť niekedy v polovici roka 2015. Dizajnéri na OnePlus Two tvrdo pracujú a hľadajú optimálnu veľkosť obrazovky. Zariadenie vraj všetkých veľmi príjemne prekvapí. Čo môžeme od nového „zabijaka vlajkových lodí“ očakávať? Podľa všetkého QHD (2560 x 1440p) displej, procesor Snapdragon 810, 4 GB pamäte RAM a 3 300 mAh batériu.

Firma nedávno zverejnila aj zaujímavé infografiky, ktoré si môžete pozrieť v galérii nižšie.

OnePlus-2014-report-card (1)
OnePlus-2014-report-card (2)
OnePlus-2014-report-card (3)
OnePlus-2014-report-card (4)
OnePlus-2014-report-card