Úvod Aplikácie TIP: Šetrite batériu vo vašom smartfóne s pomocou tejto skvelej aplikácie

TIP: Šetrite batériu vo vašom smartfóne s pomocou tejto skvelej aplikácie

7

Výdrž energie je pri moderných mobilných zariadeniach problémom číslo jedna. Možností, ako ušetriť nejaké to percento nabitej batérie, máme k dispozícii pomerne slušné množstvo. Medzi také patrí aj Android aplikácia Battery Aid Saver/Manager, ktorú navyše nájdete v obchode Google Play úplne zdarma.

Aplikácia poslúží na efektívne šetrenie drahocennej energie prostredníctvom automatického vypínania nepoužívanej Wi-Fi konektivity, bezdrôtovej technológie Bluetooth alebo pripojenia k dátovej sieti mobilného operátora.

Battery Aid Saver/Manager disponuje špeciálnym režimom, pokiaľ zaznamená, že úroveň nabitej batérie klesla pod kritickú úroveň. Pri jeho aktivácii dá niekoľko tipov, ako oddialiť úplne vypnutie zariadenia. Výnimkou ale nie sú ani rýchle nastavenia, vďaka ktorým získa používateľ rýchly prístup k manuálnemu vypnutiu najväčších žrútov.

Vývojári vyhotovili používateľské prostredie Android aplikácie v populárnom Material dizajne. A aby toho nebolo málo, vykašlali sa i na integráciu otravných reklám.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.battery.plusfree“]