Úvod Novinky TOTO sú inteligentné hodinky, ktoré sa oplatia: 8-mesačná výdrž, senzory a krásny...

TOTO sú inteligentné hodinky, ktoré sa oplatia: 8-mesačná výdrž, senzory a krásny dizajn

14

Momentálne na trhu neexistuje veľa inteligentných hodiniek, ktoré by sme vám vedeli odporučiť. Medzi tie, ktoré sa nám momentálne páčia môžeme zaradiť Moto 360 či Pebble, no stále to nie je ono. Už sa zdalo, že sa žiadnych nedočkáme, keď sa objavilo riešenie od spoločnosti Withings s označením Activité.

Predtým, než budete čítať ďalej si pozrite toto krátke video.

Hodinky Whithings Activité sú momentálne kompatibilné len s iPhonami (od 4s vyššie), no chystá sa aj kompatibilita s Android zariadeniami. Ako ste mohli vidieť vo videu, ich výdrž batérie je excelentných 8 mesiacov, vyrobené sú z nerezovej oceli a prekryté sú zafírovým sklom. Hodinky disponujú niekoľkými  šikovnými funkciami, ako napríklad krokomerom, ktorý dokáže rozlíšiť medzi chôdzou, behom a plávaním, tichým budíkom. Keď sme už spomenuli plávanie, je dobré pripomenú, že hodinky sú vodotesné až do hĺbky 50 metrov. Výrobca upozorňuje aj na fakt, že vyrobené sú vo Švajčiarsku, krajiny, ktorej špecialitou sú práve kvalitné hodinky.

Withings_activite

Zaujímavá je aj funkcia sledovania kvality spánku, či automatická synchronizácia s vašim telefónom, vďaka ktorej môžete sledovať dosiahnutie stanovenej hranice (napríklad chôdze, behu, či plávania).

Hodinky budú dostupné za 450 dolárov čo je v prepočte 366 eur, čo nie je najmenej. Z nášho pohľadu sú však v porovnaní s ostatnými hodinkami na úplne inej úrovni. Čo však hovoríte vy? Boli by ste ochotní zainvestovať do takýchto hodiniek?

Zdroje: F, W