Úvod Aplikácie TIP: Vyskúšajte komunikáciu cez novú aplikáciu U Messenger

TIP: Vyskúšajte komunikáciu cez novú aplikáciu U Messenger

0

WhatsApp, Facebook Messenger, Hangouts…obľúbené komunikačné aplikácie dostali novú konkurenciu s názvom U Messenger, ktorá okrem štandardných funkcií ponúka aj niečo extra.

U Messenger dokáže odosielať fotografie, text, video ako aj hlasové správy, nechýba možnosť hromadného chatu, vytváranie foto príbehov aj s popisom, nálepky a to všetko v elegantnom užívateľskom prostredí.

Tieto funkcie v podstate ponúkajú aj aplikácie spomínané v úvode, presvedčiť vás však môžu vylepšenia v oblasti súkromia.

V prvom rade dokážete odstrániť správu aj po jej odoslaní a tá zmizne ako z vášho zariadenia tak z toho, ktoré patrí adresátovi správy. Ak teda napíšte niečo, čo by ste mohli neskôr ľutovať, môžete sa zbaviť dôkazu.

androidportal(011)V rámci tejto funkcionality dokonca dokážete nadobro odstrániť celú históriu komunikácie. K dispozícii je aj nastavenie automatického odstraňovania správ napr. po troch sekundách ale aj siedmich dňoch.

Pokiaľ sa vaše okolie uráža vždy, keď zabudnete na niekoho narodeniny, meniny a podobné udalosti, prostredníctvom U Messengera dokážete naplánovať odoslanie konkrétnej správy do budúcnosti. Jednoducho napíšte gratuláciu a nastavte dátum a čas, kedy sa má odoslať.

Aplikácia je na stiahnutie zadarmo a určite stojí za vyskúšanie.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberlink.U“]