Úvod CES 2015 Samsung ukázal All-In-One PC s 27″ zakriveným displejom a ultrabook s úžasnou...

Samsung ukázal All-In-One PC s 27″ zakriveným displejom a ultrabook s úžasnou výdržou

14

Samsung dnes ukázal svoj najnovší All-In-One počítač a musíme uznať, že vyzerá skutočne zaujímavo. Asi najväčším lákadlom na ňom je krásny 27″ zakrivený displej s full HD rozlíšením.

Počítač je známy pod menom 7 AIO a oficiálne ho uvidíme už v januári na CES 2015 v Las Vegas.

Samsung nám o sérii 7 AIO veľa nepovedal. Všetky detaily si necháva na akciu počas CES 2015. Vieme však, že okrem sexi zakriveného displeja ponúkne Procesor Intel i5, 128 GB SSD a 1 TB hard-disk spolu s 8 GB LPDDR3 RAM a integrovanou grafikou od Intelu.

Počítač pobeží na Windowse 8.1 a nebol by to Samsung, ak by doň nezabudoval zopár vlastných funkcií. Zatiaľ vieme iba o možnosti streamovať hudbu z mobilu cez bluetooth a púšťať si ju na integrovaných reproduktoroch počítača, aj keď je vypnutý.

samsung-series-9

Samsung tiež ukázal svoj nový ultraboook. Aj na ňom je najzaujímavejší displej. Ide totiž o 12,2″ QHD (2560 x 1600p) panel. Čo sa týka procesora notebook zo série 9 ponúkne Intel Core M s taktom 2 GHz, 8 GB RAM a 256 GB SSD. Notebook bude bežať na operačnom systéme Windows 8.1. Samsung vyhlásil, že to bude najtenší a najľahší ultrabook na svete, no napriek tomu jeho batéria vydrží až 12 hodín.

Zatiaľ nevieme nič o cenách týchto produktov, no všetko sa vraj dozvieme už o týždeň.

Zdroj: TB