Úvod Novinky Hlasujte v ankete TECHBOX roka 2014 a vyhrajte 3 špičkové ceny!

Hlasujte v ankete TECHBOX roka 2014 a vyhrajte 3 špičkové ceny!

7

Technologicko-lifestylový časopis TECHBOX, bezplatný PDF magazín TECHBOX Android Špeciál a portál TECHBOX.sk vyhlasujú už štvrtý ročník ankety! Pomôžte vybrať najlepšie produkty a najlepšieho operátora roka 2014 a môžete vyhrať unikátny phablet Samsung GALAXY Note 4, špičkový tablet Sony Xperia Z3 Tablet Compact alebo štýlový smartfón Huawei Ascend P7!

tb2014_01

Už štvrtý ročník súťažnej ankety TECHBOX roka beží v plnom prúde a s ním aj možnosť vyhrať až 3 unikátne ceny. Len a len vy rozhodnete o tom, aké produkty a operátor získajú ocenenie TECHBOX roka 2014 v jednej zo siedmych kategórií. Stačí kliknúť na stránku TECHBOXroka.sk, prezrieť si nominácie a zahlasovať za operátora a produkty, ktoré si podľa vás zaslúžia významný titul TECHBOX roka 2014.

tb2014_02

Kliknite a hlasujte za najlepšie produkty a operátora roka 2014!

Rovnako, ako v minulých ročníkoch, aj v tomto roku zasadla odborná komisia zložená z redaktorov časopisu TECHBOX, magazínu TECHBOX Android Špeciál a portálu TECHBOX.sk, aby vybrali to najlepšie z roku 2014 v siedmych kategóriách – FOTOAPARÁT, TV, NOTEBOOK, INOVÁCIA, TABLET, SMARTFÓN a OPERÁTOR.

tb2014_03

Nominácia 36 produktov a 6 operátorov ponúka prehľadnú orientáciu v tom najlepšom a najzaujímavejšom, aby ste mali rozhodovanie čo najjednoduchšie. Stačí už iba kliknúť na stránku TECHBOXroka.sk a hlasovať. Nič však nie je zadarmo, čo veľmi dobre vieme. Až traja z vás majú šancu vďaka partnerom ankety vyhrať unikátny phablet Samsung GALAXY Note 4, špičkový vodeodolný tablet Sony Xperia Z3 Tablet Compact alebo štýlový a tenký smartfón Huawei Ascend P7. Hlasovať môžete až do 7.1.2015. Podrobné pravidlá súťažnej ankety nájdete na web stránke www.TECHBOXroka.sk.

 

O ankete TECHBOX roka

Súťažná anketa TECHBOX roka 2014 je štvrtým ročníkom spotrebiteľskej ankety o najlepšie produkty roka vo vybraných kategóriách. Cieľom ankety je oceniť najlepšie produkty daného roka z pohľadu spotrebiteľov. Výber je zúžený na šesticu produktov, ktoré vybrala odborná komisia zložená zo skúsených technologických redaktorov časopisu TECHBOX, bezplatného PDF magazínu TECHBOX Android Špeciál a portálu TECHBOX.sk. Organizátorom súťažnej ankety je spoločnosť BCmobil.sk s.r.o., ktorá je na slovenskom trhu známa už od roku 2005 ako vydavateľ časopisov BCMOBIL & TECHBOX či NAVIBOX, pričom v roku 2011 sa oba časopisy transformovali do jediného časopisu s názvom TECHBOX.

Foto: TECHBOX