Úvod Novinky Alkoholtester pre váš smartfón

Alkoholtester pre váš smartfón

7

Občas sa stáva, že večierok alebo párty sa predĺžia, vypili ste drink a o pár hodín máte šoférovať. A nie ste si istí, či by ste nenafúkali pri náhodnej kontrole? Preto by ste mali mať po ruke nový Smardi A-Scan alkoholtester, ktorý rýchlo a presne odmeria obsah alkoholu v dychu.

Otestujte sa sami pred jazdou a jazdite bezpečne na cestách. Výsledky sa môžu líšiť v závislosti od dýchania a teploty. Bez ohľadu na výsledky NEPITE PRED JAZDOU.

 

pr-alkohol-tester.fwMalý, ľahký a jednoduchý dizajn

Dizajnovo pekné a funkčné zariadenie. Kompaktný, biely a ergonomický dizajn s jednoduchým ovládaním.

 

Jednoducho využíva mobilné aplikácie

Využíva rovnaké základné technológie ako už existujúce alkotestery na trhu, preto sa jednoducho používa. A-Scan alkoholtester je dostatočne ľahký a malý.

 

Nabíjanie A-Scan cez USB

Jednoduché dobíjanie batérie cez počítač, notebook pomocou USB kábla, pomocou iPhone nabíjacieho adaptéra a auto nabíjačky. Po úplnom dobití Li‑Po 3.7 V 85 mAh batéria môže byť nepretržite používaná až  80 minút. Modré LED svetlo sa vypne, ak je batéria úplne nabitá.

 

Jednoduché napojenie na smartfón cez slúchadlový konektor

Pri použití 3,5 mm 4‑pólového slúchadlového konektoru môže byť A‑Scan použitý s rôznymi smartfónmi na trhu. Pokiaľ beží aplikácia na smartfóne, zapojte alkoholtester do slúchadlového konektora. Aplikácia okamžite rozpozná zariadenie, takže nie je potrebné znova prechádzať procesom nastavovania.

 

Pripojiteľný k Apple iPhone alebo smartfónu na báze systému Android

Stiahnite si aplikáciu z Google Play pre Android alebo z AppStore pre iPhone. Ak si už raz inštalujete aplikáciu do vášho zariadenia, A‑Scan môžete používať bez ďalších nastavení.

 

Technické parametre

  • Hmotnosť: 14,6g (48,9g vrátane balenia)
  • Rozsah merania: 0,000%-0,400%
  • Čas zahrievania: max 60 sekúnd
  • Čas merania: max 5 sekúnd
  • Typ senzoru: polovodičový senzor MEMS
  • Presnosť (rozpätie chýb): +/-0,005% BAC
  • Presnosť: 99,98%

Viac sa dozviete na www.pharmshop.sk/a-scan

Inzercia