Úvod Novinky VIDEO: Kúpili by ste si ich, ak by takto vyzerali Galaxy S6...

VIDEO: Kúpili by ste si ich, ak by takto vyzerali Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge?

11

Jeden šikovný pán menom Jermaine Smit na YouTube umiestnil veľmi zaujímavý koncept, ktorý vyobrazuje Galaxy S6 a jeho doplňujúci model Galaxy S6 Edge. O tom, že Samsung má svoju novú vlajkovú loď prerobiť od základov sme už počuli. Koniec koncov o tom svedčí aj jeho kódové označenie – Project Zero.

Spolu s informáciou, že má Samsung navrhovanie novej vlajkovej lodi brať o niečo vážnejšie než minulý rok, sme sa dozvedeli, že by jeho vlajková loď mohla ponúknuť displej zahnutý na pravej aj ľavej strane. Smitov koncept nezachádza až takto ďaleko, aj tak jeho predstava vyzerá veľmi zaujímavo.

Oba zariadenia, Galaxy S6 aj Galaxy S6 Edge v jeho koncepte ponúkajú displej s rozlíšením 2 560 x 1 440 s pixelovou hustotou 554 ppi. Okrem toho ponúkajú 2 980 mAh batériu, ktorú by ste z 0 na 50% mali vedieť nabiť do 20 minúť, zatiaľ čo do 100% by sa mala nabiť do 65 minút. Na zadnej strane sa nachádza 20 Mpx senzor s optickou stabilizáciou obrazu a podporou pre natáčanie 1080p videá rýchlosťou 120 snímok za sekundu. Fotoaparát dopĺňa dvojitý blesk.

Momentálne aj napriek vydarenej ankete nie je jasné, či sú bežní spotrebitelia pripravení na zahnutý displej po oboch stranách. Možno aj preto Smit pripravil verziu s aj bez zahnutého displeja. V diskusii nám dajte vedieť čo si o tom myslíte a ako sa vám tento koncept páči. Ak by sa začal predávať za cenu bežnej vlajkovej lodi, kúpili by ste si ho?

Zdroj: PA