Úvod Novinky FOTO: Profi fotografi predviedli, čo dokážu s technológiou v Sony Xperia Z3

FOTO: Profi fotografi predviedli, čo dokážu s technológiou v Sony Xperia Z3

10

Traja profesionálni fotografi zobrali súčasnú pýchu spoločnosti Sony do terénu a vyskúšali jej fotoaparát. Výsledok je samozrejme dych-berúci. Smartfón tak zožal poriadnu chválu nie len za veľmi dobrú kvalitu v prostredí so zlými svetelnými podmienkami. 

Tak sa zdá, že našľahaná Sony Xperia Z3 je oproti iným hi-tech smartfónom na úplnom vrchole. Vo svojej výbave disponuje nie len zvýšenou odolnosťou voči nebezpečným elementom ako je voda, ale i jednou z najlepších batérií či veľmi kvalitným foťákom. A ako dôkaz tu máme zopár záberov, ktoré pochádzajú od skutočných profesionálov.

Galéria od každého fotografa predvedie, ako môže byť každo-denný život zachytený a transformovaný do nádherných fotografií,“ znie text z oficiálneho blogu spoločnosti Sony.

Do testu boli v spolupráci so spoločnosťou Sony zapojení traja odborníci – Greg Funnell, Ben Thomas a J.N. Silva. Okrem klasickej vlajkovej lode však vyskúšali i menšiu variantu Z3 Compact.

Sony Xperia Z3

Xperia Z3 funguje perfektne aj pri zlom svetle, čo mi umožnilo odfotiť na mojom telefóne to, čo som pred tým fotil prostredníctvom DSLR.

S perfektným fotoaparátom v smartfóne, ktorý je stále so mnou, mám slobodu vizuálne preskúmať energetický nočný život v Londýne – zachytávať prebúdzanie mesta s prichádzajúcou tmou“ prezradil Greg Funell.

Sony Xperia Z3 je vybavená nekompromisným 20.7 MPx fotoaparátom s vysokou senzitivitou (ISO 12800); špičkovým 1/2.3” Exmor RS™ obrazovým senzorom; širokouhlou šošovkou a širokým spektrom pokročilých technológií, ktoré dokážu oproti konkurencii naozaj úchvatne veci.

Neskutočný fotoaparát Xperia Z3 mi umožnil zachytiť široký detail jedného z najpopulárnejších miest“ nadšene oznámil ďalší z trojice fotografov – J.N. Silva.

Nižšie nájdete niekoľko príkladov, ktoré dokazujú špičkovú kvalitu vlajkovej lode Sony.

GALÉRIA

J.N. Silva 4
J.N. Silva 2
J.N. Silva 1
Greg Funnell 4
Greg Funnell 2
Greg Funnell 1
Ben Thomas Hero Image
Ben Thomas 4
Ben Thomas 2

Aký je váš názor na Sony Xperia Z3? Vlastníte tento smartfón?

Zdroj: sonymobile.com via phonearena.com