Úvod Novinky Samsung údajne pripravuje úplne nový rad smartfónov

Samsung údajne pripravuje úplne nový rad smartfónov

7

Na konci októbra sme sa od Samsungu dočkali predstavenia dvoch nových modelov smartfónov – Galaxy A3 a Galaxy A5. Obe zariadenia spadali do nového radu smartfónov „Galaxy A.“ Tento rad zariadení sa pridal k tým existujúcim – Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy Ace, Galaxy Pocket, Galaxy Mega, atď.

Juhokórejský gigant je známy tým, že každý rok vyrobí niekoľko rôznych modelov spadajúcich do rôznych sérií. Či už sú to malinké a lacné modely, alebo obrovské a luxusné smartfóny, Samsung ponúka všetko. Od roku 2009 predstavil viac ako 100 rôznych modelov. To je poriadne veľké číslo. Podľa informácií servera SamMobile to však nie je všetko, čo si pre nás Samsung pripravil. Údajne pracuje na ďalšom rade zariadení, ktorý bude s najväčšou pravdepodobnosťou založený na Androide, no s istotou to tvrdiť zatiaľ nemôžeme.

O novinke zatiaľ veľa informácií dostupných nie je. Momentálne sa vie, že tento rad bude podobne, ako v prípade Galaxy S či Galaxy A označený jedným písmenom.

Samsung má pracovať hneď na niekoľkých projektoch. Jedným z nich je aj nový Galaxy S6, o ktorom sa rozpráva ako o „projekte nula.“ Spoločnosť ho má údajne prerobiť od základov, či si preň pripraví nový rad a Galaxy S zanikne zatiaľ nevieme.

Zdroje: SM, PA