Úvod Novinky Samsung otvoril v Číne exkluzívnu predajňu, návštevníkom dá kávu zdarma

Samsung otvoril v Číne exkluzívnu predajňu, návštevníkom dá kávu zdarma

0

Kórejský výrobca spotrebnej elektroniky otvoril v tých dňoch novú a zároveň i pomerne netradičnú predajňu – Galaxy Lifestyle Store. Nachádza sa v Hongkongu a ponúkne návštevníkom oveľa viac, ako ponúkajú klasické predajne. 

Obchod so špecializovaným personálom pozostáva z hlavných (piatich) častí – skúšanie produktov, Galaxy Lab, Galaxy príslušenstvo, Galaxy hudba a produktová podpora. Zákazníci si navyše budú môcť objednať kávu prostredníctvom ich Galaxy Note 4, počúvať hudbu cez prémiové LEVEL slúchadlá, čítať ich obľúbený e-magazín v Samsung tabletoch alebo si len tak spraviť relax akoby boli doma v obývačke. V blízkej budúcnosti dostanú zároveň aj exkluzívny prístup k produktom, hĺbkovým lekciám a k predstavovaniu noviniek.

Chceli sme vytvoriť centrum, ktoré rozšíri spôsob, akým spotrebitelia rozmýšľajú o svojich mobilných životoch, takže Lifestyle Store nie je iba obchod, ale miesto na kecanie, spoznávanie nových priateľov a s prístupom k exkluzívnemu obsahu,“ prezradil Younghee Lee, šéf globálneho marketingu, IT a mobilnej divízie.

Samsung-Opens-Exclusive-Galaxy-Lifestyle-Store-in-Beijing-China_워터마크05

Samsung-Opens-Exclusive-Galaxy-Lifestyle-Store-in-Beijing-China_워터마크04

Samsung-Opens-Exclusive-Galaxy-Lifestyle-Store-in-Beijing-China_워터마크01

Samsung-Opens-Exclusive-Galaxy-Lifestyle-Store-in-Beijing-China_워터마크06

Samsung-Opens-Exclusive-Galaxy-Lifestyle-Store-in-Beijing-China_워터마크03

Zdroj: Samsung Tomorrow via phonearena.com