Úvod Konkurencia Apple Mladík chcel zapôsobiť: Priateľke pred požiadaním o ruku kúpil 99 iPhonov 6,...

Mladík chcel zapôsobiť: Priateľke pred požiadaním o ruku kúpil 99 iPhonov 6, tá žiadosť odmietla

29

To sa len tak často nevidí. Mladý Číňan sa svoju priateľku rozhodol požiadať o ruku skutočne zaujímavým spôsobom. Mladík z čínskeho Guangzhou bol do svojej nežnejšej polovičky zamilovaný až po uši a tak sa jej svoju lásku rozhodol vyjadriť, povedzme nezvyčajne.

Pred tým, ako sa ju rozhodol požiadať o ruku kúpil 99 kusov iPhonov 6 v hodnote 70 000 dolárov, ktoré potom poskladal do tvaru srdiečka. Romantik, že? S kvetmi a prsteňom v ruke, stojac vo vnútri srdca z iPhonov sa nakoniec odhodlal a priateľku požiadal o ruku. Na tom by nič nebolo, ak by jej odpoveď nebola: NIE.

iphony-ziadost-ruku-2

Nevydarená žiadosť o ruku tak mladíka vyšla poriadne draho. Ten sa momentálne snaží predať všetky zariadenia, ktoré kúpil, aby ako páv oslovil svoju potenciálnu ženu. Príbeh sa už tak, ako by ste v dnešnej dobe pravdepodobne očakávali, okamžite rozšíril. Poslúžila na to čínska sociálna sieť Weibo. Ako čerešnička na torte, ktorá mladíkove odhodlanie a sebavedomie nadobro zaklincovala bola prítomnosť jeho kamarátov a kolegov, ktorých si tam sám pozval. Tí svojho kamaráta podporili a video z jeho nevydareného zážitku okamžite zavesili na internet.

iphony-ziadost-ruku-3

Zdroje: L, TIME