Úvod Aplikácie HTC pridal do Google Play aplikáciu s počasím

HTC pridal do Google Play aplikáciu s počasím

24

V obchode Google Play sa ocitla ďalšia Android aplikácia z dielne HTC. Po správcovi súborov sa tentokrát jedná o počasie. Stiahnuť si ju môžu všetci majitelia smartfónov od výrobcu, ktoré bežia na operačnom systéme vo verzii 4.4 a vyššej. 

Aplikácia HTC Weather poskytuje aktuálne informácie o počasí v takmer každej krajine. Nakoľko využíva dáta z osvedčeného zdroja AccuWeather.com, o kvalitu mať strach v tomto prípade určite niekto nemusí. Okrem zobrazovania aktuálneho počasia nechýba aplikácii ani približná predpoveď, a to až na 14 dní dopredu. Jej používanie navyše spríjemní množstvo pekných animácií či veľmi unikátne používateľské prostredie v tradičnom HTC štýle.

Aplikácia HTC Weather Aplikácia HTC Weather

Zverejnením svojich aplikácií v Google Play Store chce spoločnosť prinášať používateľom nezávislé aktualizácie od aktualizácií pre operačný systém s nadstavbou UI Sense.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.Weather&referrer=utm_source%3Dandroidcentral%26utm_medium%3Dblog%26utm_campaign%3Dbloglink“]

Zdroj: play.google.com via phonearena.com