Úvod Aplikácie TIP: Čítajte správy na Facebooku bez toho, aby o tom odosielateľ vedel

TIP: Čítajte správy na Facebooku bez toho, aby o tom odosielateľ vedel

3

Hnevá vás, že vždy po otvorení prichádzajúcej správy na modrej sociálnej sieti prostredníctvom Android aplikácie o tom automaticky vie jej odosielateľ? S týmto softvérovým kúskom na také niečo môžete veselo zabudnúť. Každá jedna správa, ktorú prečítate cez Privy Chat for Facebook, nie je totižto pre iného používateľa označená ako ‚už videná‘.

S Android aplikáciou Privy Chat for Facebook dostane vaše súkromie opäť trošku väčší rozmer. S jej hlavnou funkciou si veľmi jednoducho môžete vytvoriť dlhšiu časovú rezervu na rozmyslenie odpovede, a to bez toho, aby mal kamoš alebo priateľka akýkoľvek pádny dôvod na obavy. Aplikácia sa s Facebook-chatom spojí až po odoslaní vašej prvej odpovede. Rovnako umožní aj kontrolu priateľov, ktorí sú práve online; tí pritom neuvidia, že ste online aj vy.

Vo funkcionalite aj napriek skvelému nápadu stále chýba napríklad také zobrazovanie príloh, nakoľko to Facebook appkám od tretích strán zatiaľ neumožňuje, alebo odosielanie správ v skupinovej konverzácii. Privy Chat for Facebook nájdete v obchode Google Play k dispozícii zdarma.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mwasiluk.facebookreader“]

 

Zdroj: play.google.com via phonearena.com