Úvod Novinky VIDEO: Takto sa robí marketing! Sony spravil unboxing Xperia Z3 pod vodou

VIDEO: Takto sa robí marketing! Sony spravil unboxing Xperia Z3 pod vodou

14

Jednou z mnohých špecialít novej Xperia Z3 je jej schopnosť vydržať ponorená pod vodou hlbokou takmer 2 metre, po dobu až jednu hodinu. Disponuje totiž certifikáciami IP65 a IP68, čo z nej robí jeden z „najtvrdších“ smartfónov na trhu.

Aby jej schopnosti demonštrovali pre bežných ľudí, britský predajca mobilných zariadení, Carphone Warehouse, spravil rozbaľovanie smartfónu, tzv. „unboxing,“ priamo pod vodou. Je nutné poznamenať, že krabička, v ktorej bola Xperia Z3 zabalená sa viac-menej rozpadla, no na druhej strane sa Xperia Z3 nič nestalo. Hneď po rozbalení bola schopná okamžite nahrať 4K video a odfotiť niekoľko snímok.

Xperia Z3 je síce dosť  podobná Xperia Z2, no zároveň prináša niekoľko dosť podstatných vylepšení, ako napríklad kvalitnejší displej, konštrukciu a vyšší stupeň IP certifikácie. Okrem toho sa inžinieri Sony pohrali aj s výdržou batérie, ktorá je jedna z najlepších na trhu. Dosť už bolo ospevovania novinky od Sony, pozrite sa ako vyzerá také rozbaľovanie smartfónu pod vodnou hladinou.

Zdroj: PA