Úvod Aplikácie TIP: Počúvajte hudbu z YouTube na pozadí aj s vypnutým displejom

TIP: Počúvajte hudbu z YouTube na pozadí aj s vypnutým displejom

3

Vnajpopulárnejšej online video službe YouTube sa nachádza nepreberné množstvo obsahu a jeho súčasťou je aj kvantum hudobných videí od všemožných interpretov z celého sveta.

Preto dnes množstvo používateľov používa YouTube ako online hudobný prehrávač, kde si na počítačoch alebo notebookoch jednoducho prepínajú skladby alebo nechávajú prehrávať celý zoznam a hotovo.

Pri smartfónoch a tabletoch však nastáva problém.

androidportal(118)

Ak aplikáciu YouTube opustíte, poprípade sa prepnete na domácu obrazovku a podobne, prehrávané video sa okamžite zastaví. Počúvanie hudby prostredníctvom YouTube s rozsvieteným displejom nie je bohvie čo vzhľadom na spotrebu batérie a pod.

Existuje však riešenie v podobe aplikácie so širokými možnosťami a jedná sa o akýsi „hudobný prehrávač“ služieb YouTube ale aj Vimeo a Dailymotion.

Z najdôležitejších funkcií len v krátkosti spomenieme prehrávanie „hudby“ na pozadí, vytváranie playlistov, vyhľadávanie či už hlasom alebo textom, opakované prehrávanie, prehrávanie v náhodnom poradí, najlepšie hodnotené skladby, časovač vypnutia, widget, ekvalizér…ostatné možnosti určite preskúmate po nainštalovaní tejto aplikácie PVSTAR+, ktorá je bezplatná.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.asbit.pvstar“]