Úvod Novinky Samsung oslavuje výročie: Galaxy S5 cez víkend v ČR kúpite v 30%...

Samsung oslavuje výročie: Galaxy S5 cez víkend v ČR kúpite v 30% zľave už od 9 000 Kč / 330€

10

Juhokórejský titán sa pripravuje na spustenie 30% zľavy, ktorá bude v rámci 5. výročia otvorenia značkových predajní v Českej republike dostupná od zajtra, 25. septembra, do soboty, 27. septembra. Jednať sa bude o zľavu na všetky mobilné produkty, do ktorých samozrejme spadá aj aktuálna vlajková loď, Galaxy S5. Medzi produktami, ktoré si môžete zakúpiť v zľave sa však nachádzajú aj tablety či inteligentné hodinky.

Samsung ale upozornil, že do akcie nespadá napríklad novo predstavený Galaxy Alpha s kovovou konštrukciou, ani Galaxy S5 mini a že zásoby, ktoré má pre akciu pripravené sú obmedzené.

Ako server iDnes.cz informuje, 30% zľavu je možné kombinovať s 2 500 Kč (90€) cashbackom, no pre uplatnenie cashbacku si zariadenie budete najprv musieť zaregistrovať na webe www.samsung-bonus.eu. Po registrácii vám Samsung zašle peniažky priamo na účet. Upozorniť vás teda musíme na fakt, že na samotných predajniach vás zariadenie vyjde na čiastku 11 543 korún (420€), keďže z akcie cashback vám Samsung peniaze zašle až po kúpe. Okrem toho, Samsung nepovedal, koľko kusov smartfónov a tabletov má pripravených, takže ak máte seriózny záujem, radšej sa na miesto konania vyberte o niečo skôr.

Zoznam značkových predajní je nasledovný. Praha: Centrum Černý Most, OC Chodov, Palladium, OC Nový Smíchov; Brno: OC Olympia; Olomouc: OC Šantovka; Liberec: Forum Liberec.

Do diskusie nám nezabudnite napísať či túto zľavu využijete a do ktorej predajne sa rozhodnete zamieriť.

Zdroj: I