Úvod Aplikácie TIP: Tento správca kontaktov je poriadne premyslený a zladený do Material dizajnu

TIP: Tento správca kontaktov je poriadne premyslený a zladený do Material dizajnu

6

Dobrých aplikácií pre kontakty, ktoré sú ladené do nového Material dizajnu momentálne veľa nie je. Jedná sa pritom o tak dôležitú kategóriu aplikácií, že nám nedá nespomenúť najnovší kúsok, ktorý do nej pribudol. Aplikácia pre správu kontaktov od vývojárov Ready vás nebude obťažovať integráciou s Facebookom a automatickým importom profilových fotiek. Namiesto toho vám umožní jednoduchú správu jednoducho a rýchlo, presne tak, ako to máme radi.

ready-1 ready-2 ready-3

V aplikácií sú kontakty rozdelené na kartičky, pričom keď niektorému z kontaktov zavoláte, objaví sa vám história, ako napríklad emaily či SMS správy, ktoré s daným kontaktom súvisia. Keď zložíte, na displeji sa objaví niekoľko tlačidiel, ako napríklad zaslanie emailu, SMS správy, naplánovanie stretnutia či opätovné zavolanie. Na výber budete mať aj „Pro“ verziu, ktorá so sebou prináša nové témy, prediktívne vytáčanie čísel, nové zvonenia a samozrejme zruší akýkoľvek náznak reklám.

ready-4 ready-5

Na výber ale máte aj možnosť odomknúť si prémiové funkcie jednoduchým zdieľaním aplikácie. Vždy, keď sa o ňu s niekým podelíte sa vám odomkne jedna prémiová funkcia.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ready.android“]

Zdroj: PA