Úvod Aplikácie FOTO: XiaoMi chystá novú verziu MIUI v6: Pozrite sa, čo vás čaká

FOTO: XiaoMi chystá novú verziu MIUI v6: Pozrite sa, čo vás čaká

13

Štyri dni pred oficiálnym predstavením novej verzie používateľskej nadstavby MIUI sa na internet dostali prvé obrázky, ktoré nám dávajú ochutnávku toho, čo nás čaká.

Zmeny v novom MIUI 6 nasledujú trend, ktorým sa začali riadiť mnohí výrobcovia, ako napríklad HTC, Samsung či LG. Tí vymenili farbičkové farby, za skromnejšie a flatovejšie prostredie. Podobná stratégia čaká aj prostredie MIUI, kam pribudnú priesvitné prvky, väčšie ikonky a farby, ktoré sa od seba nebudú príliš líšiť, aby sa tým zachovala integrita dizajnu.

Xiaomi-MIUI-6-1 Xiaomi-MIUI-6-2 Xiaomi-MIUI-6-3

Spoločnosť len nedávno predstavila svoju najnovšiu vlajkovú loď, XiaoMi Mi 4, o ktorý je obrovský záujem. Zariadenie ponúka 5 palcový 1080p displej, štvorjadrový Snapdragon 801 a 3 GB operačnej pamäti RAM. Výrobca si za 16 GB model pýta 320 dolárov, za 64 GB model stále atraktívnych 400 dolárov. Len pred niekoľkými dňami sme sa dozvedeli, že telefóny XiaoMi sa v Číne spomedzi všetkých ostatných smartfónov od ďalších výrobcov predávajú najlepšie. XiaoMi plánuje expandovať aj mimo Číny, na čo už netrpezlivo čakajú tisíce potenciálnych zákazníkov.

Xiaomi-MIUI-6-4 Xiaomi-MIUI-6-5 Xiaomi-MIUI-6-6

Informovali o tom servery GizChina a Phone Arena.