Úvod Konkurencia Apple VIDEO: Zabávač Američanom ukázal napodobeninu iPhone 6 s Androidom. Povedal im, že...

VIDEO: Zabávač Američanom ukázal napodobeninu iPhone 6 s Androidom. Povedal im, že má 26 jadier a 8K displej. Ich reakcie stoja za to

14

Čosa nachytávania Američanov týka, pán, ktorý nás doteraz zabával najviac bol pravdepodobne Jimmy Kimmel. Ten dokázal ľudí presvedčiť dokonca aj o tom, že lacné digitálne hodinky za 20 dolárov sú nové iWatch od Apple.

Niečo podobné chcel vyskúšať aj Jonathan Morris z YouTube kanála TLD Today. Ten len nedávno obdržal balíček, v ktorom sa nachádzala kópia pripravovaného iPhone 6, v ktorom, ako inak, tiká Android. Rozhodol sa preto, že sa vydá medzi ľudí a pokúsi sa ich presvedčiť, že to je skutočný iPhone 6 od Apple.

Aby toho nebolo málo, Američanom, ktorých stretol nahovoril, že nový iPhone poháňa 26 jadrový procesor, pre ktorý sa Apple rozhodol z dôvodu čoraz vyššej konkurencie zo strany Samsungu.

Na lacnej kópii iPhone 6, ktorá sa mimochodom volá GooPhone i6, sa nachádza 4,7 palcový qHD (960 x 540) displej. To však Jonathanovi nebránilo Američanov presvedčiť o tom, že sa jedná o 8K displej (7 680 x 4 320), čo mu mnohí z nich samozrejme uverili. Tam to však neskončilo, vo videu odzneli aj hlášky ako 8-dňová výdrž batérie, zafírový displej, ktorý vydrží náraz letiaceho šípu vystreleného z luku a oveľa viac. Koniec koncov, presvedčte sa sami.