Úvod Novinky V októbri príde nová línia luxusných smartfónov Vertu for Bentley

V októbri príde nová línia luxusných smartfónov Vertu for Bentley

0

Spoločnosť Vertu je známa svojimi luxusnými mobilnými telefónmi, pričom už nejakú tú dobu v nich používa operačný systém Android, čo ich radí do segmentu smartfónov.

Spoločnosť Vertu oznámila, že chystá špeciálny rad smartfónov vyrobených v spolupráci so známou automobilovou značkou Bentley a aj keď nie sú známe žiadne detaily, určite opäť pôjde o ukážku luxusných materiálov, detailného dizajnu a na palube smartfónu s veľkou pravdepodobnosťou uvidíme Android.

Chýbať nebude ani špeciálny softvérový Bentley obsah v podobe pozadí, zvonení a možno aj konkrétnej Bentley aplikácie. V priebehu nasledujúcich piatich rokov plánuje Vertu navyše predstaviť ďalšie štyri smartfóny s puncom automobilky.

Otázna je taktiež špecifikácia, predpokladáme však, že bude „high-end“ ako v prípade posledného modelu Signature Touch, v ktorom nájdeme procesor Snapdragon 800, 1080p displej a 2 GB RAM.

bentley_vertu_hit

Ak chcete aby vaša peňaženka dostala infarkt, pozrite si zoznam TOP 10 mobilných telefónov, ktoré zruinujú váš bankový účet.

zdroj: engadet