Úvod Výrobcovia HTC Dvaja vysoko postavení predstavitelia HTC opustili spoločnosť. Čo bolo príčinou?

Dvaja vysoko postavení predstavitelia HTC opustili spoločnosť. Čo bolo príčinou?

18
    HTC One (M7)
8.4
      NAJNIŽŠIA CENA

HTCpočas posledných mesiacov stratilo niekoľko dôležitých zamestnancov, no podľa servera Bloomberg si k už aj tak dosť vysokému počtu ľudí, ktorí sa spoločnosť rozhodli opustiť môžeme pripísať ďalších dvoch: šéfa marketingu, Benjamina Ho a prezidenta inžinierstva a operácii, Freda Liu. Šéf marketingu, Ho, na svojej pozícii začal začiatkom minulého roka a podľa rezignácie by mal spoločnosť opustiť do konca roka. Podľa zdrojov servera Engadget má za jeho rezignáciou stáť nevydarená reklamná kampaň, na čele ktorej stál známy herec, Robert Downey Jr.

Fred Liu, 16 ročný veterán v HTC, má jednoducho odísť do dôchodku.

V správe sa taktiež uvádza, že Paul Golden, ktorý v minulosti pracoval v marketingovom oddelení Samsungu a ktorý momentálne spolupracuje s HTC počas troj mesačnej zmluvy s nimi odmietol dlhodobejšiu spoluprácu.

Pre spoločnosť sú to samozrejme doslova tragické správy. V apríli tohto roka sa rozhodol rezignovať šéf dizajnu, Scott Croyle, ktorý navrhol zariadenia ako HTC One M7 a M8. Minulý rok spoločnosť opustili šéfovia komunikácie, šéf produktov a šéf pre ázijský trh.

Spoločnosť sa aktuálne snaží zaujať novým radom cenovo dostupných zariadení. Do budúcnosti HTC sľúbilo vyrobenie tabletu či nositeľných zariadení.

Ako vidíte túto taiwanskú spoločnosť vy? Je vám sympatická, resp. páčia sa vám produkty, ktoré vyrábajú?

Viac informácií sa dozviete na serveri Bloomberg, upozornil na to server Android Central.