Úvod Aplikácie AKTUALIZOVANÉ: Zachovajte paniku! Facebook nefunguje, má obrovský výpadok

AKTUALIZOVANÉ: Zachovajte paniku! Facebook nefunguje, má obrovský výpadok

51

Čiuž Facebook používate pre zabitie pár voľných chvíľ, alebo ho používate pre špehovanie vašich kamarátov a rodiny, dnes ráno už nemôžte robiť ani jedno, ani druhé. Facebook totiž momentálne prežíva krušné chvíle, keďže ne viacerých územiach vôbec nefunguje. Dostupnosť po celom svete prirodzene overiť nevieme, no vieme, že na Slovensku, v Českej republike, ani v Anglicku nefunguje.

Ak sa momentálne snažíte otvoriť Facebook, je dosť možné, že vás privíta chybová hláška „Sorry, something went wrong. We’re working on getting this fixed as soon as we can,“ alebo niečo podobné.

fbvypadok

Momentálne zisťujeme príčinu výpadku, no ak by sme sa mali riadiť skúsenosťami z minulosti, trvať by dlho nemal. O priebehu výpadku vás budeme informovať.

Aktualizácia 1: Podľa správ z TechCrunch Facebook nefunguje ani v Belgicku, Francúzsku, v Ázii a dokonca ani v USA. Výpadok pritom ovplyvňuje mobilnú verziu, desktopovú verziu a dokonca aj rôzne moduly závislé na serveroch Facebooku, ako napríklad tlačidlo „Páči sa mi“.

Aktualizácia 2: Po krátkom, no rozsiahlom výpadku to vyzerá tak, že Facebook opäť funguje. Závisláci na sociálnych sieťach sa môžu zhlboka nadýchnuť a pokračovať vo vyššie spomenutých aktivitách.