Úvod Novinky TIP: Galaxy S5 v zľave môže byť váš už od 499€!

TIP: Galaxy S5 v zľave môže byť váš už od 499€!

10

Tipov na dobrú kúpu nie je nikdy dosť a možno sme to zdá len nám, no na Slovensku tých zliav veľa nie je. Dnes chceme upozorniť na výhodnú kúpu najnovšej vlajkovej lodi od Samsungu, ktorá môže byť vaša už za oveľa prijateľnejších 499€, než jeho uvádzacia cena, ktorá pred dvomi mesiacmi atakovala hranicu 700€.

Predtým, ako nás v diskusii znesiete pod čiernu zem chceme upozorniť, že za 499€ sa toto zariadenie nedá kúpiť v oficiálnej slovenskej distribúcii. Kúpiť si však môžete distribúciu pre európsky trh s plnou, 24 mesačnou zárukou, bez blokovania a v slovenčine. Ak teda chcete najnovšiu vlajkovú loď, no nechcete zaplatiť „slovenskú cenu,“ toto môže byť krok vpred.

Na Heureka.sk si pritom môžete vybrať eshop, ktorý má dobré hodnotenie, ktoré pochádza od spokojných zákazníkov. Pri kúpe smartfónu by sme sa vyhli obchodom, ktoré ponúkajú zariadenie lacnejšie, no na svojom konte zatiaľ nemajú dostatok kladných hodnotení.

Samsung Galaxy S5 ponúka 5,1 palcový Full HD Super AMOLED displej, štvorjadrový procesor Snapdragon 801, ktorý tiká na takte 2.5GHz, 2GB RAM, 16/32GB rozšíriteľnej pamäti až o 128GB microSD kartu a 16MPix zadný fotoaparát. Telefón je okrem toho vodotesný a prachu vzdorný a beží pod Android 4.4.2 KitKat s najnovšou nadstavbou TouchWiz.

Graf ceny produktu Samsung G900 Galaxy S5 poskytuje server Heureka.sk

Vďaka za tip, Juraj! Máte aj vy dobrý tip na zľavu? Neváhajte nám o nej dať vedieť na tip@androidportal.sk.