Úvod Dohady FOTO: Prvý pohľad na vlajkový Samsung Galaxy Tab 8.4

FOTO: Prvý pohľad na vlajkový Samsung Galaxy Tab 8.4

0

PoGalaxy Tab S 10.5 nám @evleaks dáva možnosť, pozrieť sa v predstihu aj na chystaný Galaxy Tab S 8.4. Oba tablety budú s najväčšou pravdepodobnosťou predstavené 12. júna na veľkej udalosti Samsungu.

Informoval o tom portál PhoneArena.

Čo môžeme očakávať? Už na CES 2014 bol predstavený kompaktný Galaxy TabPPO 8.4, ktorý ponúkol QHD LCD displej, procesor Exynos 8420 a ďalšie high-end špecifikácie. Nový Galaxy Tab S 8.4 bude veľmi podobný. Miesto LCD panelu však ponúkne krajší Super AMOLED displej s rovnakým rozlíšením (2560 x 1600p) a hustotou pixelov 359 ppi, čo je na tablet slušné číslo.

Ďalej sa samozrejme môžeme tešiť na procesor Exynos 8420 (alebo jeho vylepšenú variantu), 3 GB pamäte RAM a okrem iného aj LTE konektivitu. V prípade, že vám dôjde úložný priestor Samsung, ako vždy, pribalil aj slot na microSD kartu. Čo sa týka operačného systému, najnovší Android 4.4.2 KitKat s nadstavbou TouchWiz by mal byť samozrejmosťou.

1

Poďme však k samotnému dizajnu. Samsung sa rozhodol pokračovať s tradíciou plastovej konštrukcie. Miesto lesklej zadnej časti však použil perforovaný kryt, ktorý debutoval na Galaxy S5. Na spodnej strane nájdeme microUSB port s mikrofónom, vstupom pre slúchadlá a reproduktorom. Vpravo sú umiestnené tlačidlá na ovládanie hlasitosti, na zapnutie/vypnutie tabletu a infračervený port. Druhý reproduktor je umiestnený na vrchu zariadenia.

2

Ako sa vám páči Galaxy Tab S 8.4? Boli by ste si ochotní niečo také kúpiť?