Úvod Novinky AndroidPortal.sk prešiel malou aktualizáciou – zoznam zmien

AndroidPortal.sk prešiel malou aktualizáciou – zoznam zmien

29

Cez noc sme ako škrečky v koliesku makali na nasadení aktualizácie AndroidPortal.sk, ktorú sme pre vás pripravovali posledných pár týždňov. Na prvý pohľad sa pritom môže zdať, že sa takmer nič nezmenilo a presne to bolo našim cieľom.

Podobne ako Android 4.4 KitKat, aj väčšina aktualizácie AndroidPortal.sk sa udiala „pod kapotou,“ kde sa zmenili kvantá kódu. Web je tak stabilnejší a snáď aj o niečo rýchlejší (vďaka adminom z Websupportu).

Teraz niečo k tomu, čo sa zmenilo po dizajnovej stránke. Nové je samozrejme logo, čo nám robí obrovskú radosť. Je plnšie, flatovejšie a s novou farbou, ktorú sme začali používať všade po webe.

Novinkou je aj tlačidlo „Načítaj viac“ na titulke, ktoré po jeho stlačení prekvapivo „načíta viac“ článkov a nemusíte sa tak preklikávať po jednotlivých stránkach. Veríme, že to pridá na pohodlí používania a čítania nášho webu.

nacitajviac

Vieme, že doteraz nebolo až také ľahké nájsť ten správny kontakt, čo sme s novou aktualizáciou opravili. Na spodku stránky tak môžete nájsť presne to, čo potrebujete.

Nakoniec sa s vami chceme podeliť o niečo, čo by sme bez vás nedokázali. Keď si spomeniem, ako som v roku 2011 registroval doménu AndroidPortal.sk, nikdy by mi nenapadlo, že by taký projekt mohol byť niekedy najčítanejším Android webom na Slovensku. Stalo sa tak a vďaka našej, trúfam si povedať, najsilnejšej slovenskej Android komunite sme sa nedávno stali najčítanejším Android webom na Slovensku (AIM Monitor).

Ďakujeme a veríme, že sa vám zmeny/aktualizácie páčia! Do toho, čo robíme dávame srdiečko a sme presvedčení, že to vidíte a že nás v tom budete podporovať aj naďalej.

Tím AndroidPortal.sk