Úvod Dohady VIDEO: Toto je kovový GALAXY S5 Prime + foto

VIDEO: Toto je kovový GALAXY S5 Prime + foto

28

Jejedno ako veľmi Samsung zapiera, Galaxy S5 Prime je podľa všetkého skutočný smartfón, ktorý sa už  čoskoro (dúfajme) dostane aj na trh. Zatiaľ čo dodnes sme sa mohli opierať iba o všelijaké nepotvrdené správy, práve teraz sa na internete objavilo video, na ktorom je Galaxy S5 Prime v plnej kráse s Quad HD displejom a trochu hrubším telom.

Informoval o tom server Pocketnow.

Zdá sa, že prémiová verzia Galaxy S5 je trochu hrubšia ako súčasná vlajková loď. To môže byť spojené s vyššou odolnosťou voči vode a prachu. Po celom okraji zariadenia je gumený pásik, ktorý chráni vnútro smartfónu od vniknutia vody. Asi najzaujímavejšia je hliníková konštrukcia. Áno, Samsung nám možno konečne prinesie prémiové materiály.  Chlapík na videu sľúbil, že Galaxy S5 Prime porovná s Galaxy S5, o ďalších videách vás samozrejme budeme informovať.

Spolu s videom unikli z iného zdroja na internet aj fotografie Galaxy S5 Prime. Tentokrát je zadný kryt perforovaný, podobne ako plastový kryt Galaxy S5. Zdá sa však, že je hladší, prípadne odráža viac svetla. Nevieme čím to je. Možno je zariadenie iba odfotené zo správneho uhla, alebo je to hliník? Každopádne, čo vieme potvrdiť je odolnosť voči vode, keďže Micro USB 3.0 port zakrýva klapka.

Galaxy S5 Prime zadná strana

Na prednej strane sa vraj nachádza QHD (2 560 x 1 440) displej, pravdepodobne s technológiou Super AMOLED. Už skôr bolo povedané, že veľkosť displeja na Galaxy S5 prime je 5,2 palcov. Vzhľadom na porovnateľné rozmery so súčasnou vlajkovou loďou Samsungu je to možné.

Galaxy S5 prime predná strana

Fotografie sa objavili na serveri PhoneArena.

Viac fotografií bohužiaľ momentálne nemáme, no ak sa niečo objaví, budeme vás o tom informovať. Čo hovoríte na Samsung Galaxy S5 Prime? Páči sa vám?