Úvod Aplikácie APK: Google+ pre Android prechádza obrovskou aktualizáciou

APK: Google+ pre Android prechádza obrovskou aktualizáciou

0

Google začal rozposielať aktualizáciu pre klienta svojej sociálnej siete, Google+. Asi najväčšou novinkou je implementácia funkcie ‚Príbehy Google+.‘ Okrem toho sa v aktualizácii objavilo aj niekoľko zmien v používateľskom rozhraní, ako napríklad možnosť vytvorenia vlastných GIF obrázkov. Google+ pre Android bola vždy veľmi pekne spravená aplikácia a nová aktualizácia to len potvrdzuje.

Tu je niekoľko noviniek, ktoré v príspevku na Google+ vyzdvihol Dave Besbris, viceprezident technického oddelenia Google.

Prvou novinku sú Awesome Stories, po našom, krkolomnom preklade ‚Autogeniálne príbehy,‘ ktoré sú vytvárané veľmi podobne ako autogeniálne videá a to zlepením fotografií, videí a miest, kde ste sa nachádzali. Google+ vám ponúkne usporiadaný zlepenec, ktorý si môžete neskôr uschovať a zdieľať s vašimi známymi.

google-plus-aktualizacia-1 google-plus-aktualizacia-2 google-plus-aktualizacia-3

Google pridal aj spomínanú možnosť vytvorenia GIF z fotografií z vášho albumu. V aplikácii Fotky stačí ťuknúť na tlačidlo ‚+‘ a budete si môcť vybrať, či chcete Motion, alebo Mix.

V aplikácii sa však nachádza ešte niekoľko noviniek, ako napríklad nové navigačné menu, vďaka ktorému sa budete vedieť medzi jednotlivými komunitami a kruhmi prepnúť ešte jednoduchšie. Aplikácia prináša oveľa príjemnejší spôsob, ako niečo zdieľať, stačí len ťuknúť na ikonku ceruzky, ktorá sa nachádza napravo dole.

google-plus-aktualizacia-4 google-plus-aktualizacia-5 google-plus-aktualizacia-6 google-plus-aktualizacia-7

Je dobré vidieť, že Google po odchode Vica Gundotru, doterajšieho šéfa Google+ na svoju sociálnu sieť a jej aplikáciu nezanevrel. Aktualizácia by mala byť dostupná do niekoľkých hodín, resp. dní, no ak sa vám nechce čakať, na vlastnú zodpovednosť si ju môžete stiahnuť už teraz.

[googleplay url=“http://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.plus“]