Úvod Hry XCOM: Enemy Uknown pre Android už dostupný. Pripravte si skromných 3.6GB pamäti

XCOM: Enemy Uknown pre Android už dostupný. Pripravte si skromných 3.6GB pamäti

3

Stratégia, ktorá sa do povedomia hráčov dostala hlavne na platformách PC a niektorých konzolách sa konečne dostáva aj na Android. Áno, XCOM: Enemy Unknown, oceneniami ovešaná strategická pecka sa už nachádza v Google Play a čaká na svojich prvých hráčov.

V hre si zahráte ako veliteľ XCOM, pričom na starosti budete mať vytvorenie plne fungujúcich základní, objavovanie mimozemských technológií a plánovanie útočných misií proti bojovým jednotkám mimozemských útočných síl. Aby sme to teda nejak zhrnuli, osud planéty Zem bude vo vašich rukách, tak sa sústreďte a nepokazte to.

1 2
Hra v žiadnom prípade nie je lacná. Na Google Play sa nachádza za šťavnatých 8,69€, no vzhľadom na jej prepracovanosť a možnosť ju hrať aj na tablete nemôžeme namietať. Vďaka vyššej cene však v hre nenájdete žiadne in-app nákupy, čo hodnotíme ako výborný krok.

3 4
Nižšie nájdete odkaz na stiahnutie, ako aj video s trailerom hry, v ktorom uvidíte o čo sa vlastne jedná. Nebojte sa, vo videu sa síce nachádza hra na platforme iOS, no Android verzia je úplne rovnaká.

 

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tt2kgames.xcomeu“]