Úvod Aplikácie TIP: Legendárny CCleaner je už dostupný aj pre Android

TIP: Legendárny CCleaner je už dostupný aj pre Android

8

Akpracujete s počítačmi nejaký ten rôčik, tak ste sa už určite stretli s programom CCleaner, teda s čističom, ktorý dá do parády všetky systémové súbory a pomôže vám „upratať.“ Ak máte tento program v obľube, možno vás bude zaujímať, že jeho vývojári predstavili aj jeho mobilnú verziu, ktorá je už dostupná pre stiahnutie.

Aplikácia je zatiaľ v ranej fáze vývoju, čo znamená, že počet funkcií zatiaľ nie je finálny. V jej aktuálnej verzii však môžete optimalizovať históriu prehliadačov, cache aplikácií, atď, ako aj jednoducho vyčistiť staré SMS správy a záznamy o hovoroch.

CCleaner pre Android vám taktiež pomôže s rýchlym odinštalovaním aplikácií a poskytne príjemný monitoring výkonu zariadenia, v ktorom nájdete informácie o RAM, čipsete, úložisku a batérii.

1 2

V ďalších verziách sa môžeme tešiť na vychytávky, akými je riadenie procesov, čistenie RAM, čistenie vami zvolených priečinkov a špeciálnych oprávnení by sa mali dočkať aj majitelia smartfónov disponujúcich právami ROOT.

3 4

Pokiaľ máte o CCleaner záujem, musíte sa pridať do Google+ komunity CCleaner Beta a potom môžete kliknúť na tento odkaz, vďaka ktorému sa stanete testerom a potom už len stačí zamieriť do Google Play, kde si už môžete stiahnuť samotnú aplikáciu.