Úvod Novinky Samsung údajne stavia čisto novú fabriku na výrobu ohybných displejov pre Galaxy...

Samsung údajne stavia čisto novú fabriku na výrobu ohybných displejov pre Galaxy S6 a Note 5

8

Samsung údajne obnovil práce na jednej z jeho fabrík, ktorá má byť určená špecificky na výrobu ohybných displejov. Stať sa tak malo z dôvodu nátlaku ich parnerov a stále stúpajúceho záujmu o ohybné displeje. Podľa správy, ktorú publikoval Ledwn majú práce napredovať ohromnou rýchlosťou, keďže výrobca fabriku potrebuje funkčnú čím skôr.

Informoval o tom server SamMobile.com.

Samsung ju chce totiž využiť pre výrobu displejov, ktoré budú použité na Galaxy S6 a Note 5. Vieme, aj podľa štandardov rôznych špekulácií sa môže zdať, že možno pozeráme až príliš ďaleko do budúcnosti, no keď vám pripomenieme, že aj nový Note 4 by mal ponúknuť ohybný, alebo ohnutý displej, rázom sa zo špekulácie stáva skutočná možnosť. Koniec koncov, samotný Samsung hrdo prehlásil, že zariadenia s flexibilným displejom začne predávať do roku 2015.

Analytici okrem toho tvrdia, že Samsung sa momentálne interne snaží vyriešiť otázku nového, vylepšeného dizajnu. Prvým zariadením s novým dizajnom by mal byť Samsung Galaxy Note 4, ktorý by mal byť predstavený na jeseň tohto roku. Veríme, že tieto tvrdenia sa nakoniec premietnu do skutočnosti, keďže dizajn Samsung zariadení veľakrát od potenciálnych zákazníkov dostáva najviac „na frak.“

Čo by ste v nových Samsung telefónoch chceli vidieť vy? Kov, lepší plast, alebo niečo úplne iné?