Úvod Novinky Samsung predstavil nové prémiové „Level“ slúchadlá a bezdrôtový reproduktor

Samsung predstavil nové prémiové „Level“ slúchadlá a bezdrôtový reproduktor

0

Samsung je toho názoru, že väčšina slúchadiel, ktoré prichádzajú so smartfónmi, ak vôbec nejaké výrobca pribalí, nie sú dostatočne kvalitné. Možno aj to je dôvod toho, prečo rapídne vylepšil kvalitu slúchadiel pribalených ku Galaxy S5.

1 2 3

 

Nová séria ‚Level‘ zariadení pozostáva zo štyroch produktov, ktoré sú určené pre mobilné zariadenia – Level Over, Level On, Level In a Level Box. Čo vlastne sú a ako vyzerajú? Čítajte ďalej. (Pozn. red.: Ich názov naznačuje vzťah k vašim ušiam.)

4

Slúchadlá s označením Level Over pokryvajú celé ucho (over-the-ear,  z čoho získali aj svoj názov) a používajú Bluetooth s 50mm Neodymium reproduktormi. O niečo nižšie sa nachádzajú slúchadlá Level On, ktoré len „sedia“ na vašich ušiach. Prísť to muselo a tak sa dostávame priamo do ucha so slúchadlami „Level In.“ Jediným produktom, ktorý sa sem až tak nehodí je Level Box. Jedná sa totiž o bezdrôtový Bluetooth reproduktor s 56mm stereo reproduktormi a pasívnym chladičom.

5 6 7

Samsung v Google Play a Samsung Apps zverejní aplikáciu pre Level Over, ktorá ponúkne vlastný ekvalizér a nejaké tie efekty.

8

Poslednými informáciami, ktoré musíme zistiť sú cena a dostupnosť. Podľa tlačovej správy Samsungu by mali byť dostupné už v polovici mája a to na väčšine trhov. Cenu však zatiaľ nepoznáme.

9 10