Úvod Výrobcovia LG LG L80: Unikli obrázky a špecifikácie ešte pred jeho predstavením

LG L80: Unikli obrázky a špecifikácie ešte pred jeho predstavením

2

LGešte na Mobile World Congress predstavil trojicu cenovo dostupných smartfónov – LG L90, L70 a L40. Už čoskoro sa však táto ponuka rozrastie o štvrtého člena klubu. Jedná sa o LG L80 a ponúka priemerné špecifikácie.

Hneď zo začiatku môžeme spomenúť, že ponúka dual SIM a štyri kapacitné tlačidlá – späť, domov, menu a multitasking. Single SIM varianta zariadenia by mala podobne, ako jeho traja kolegovia ponúknuť aj hardvérové tlačidlo.

Spolu s podporou dual SIM sa môžete tešiť 5 palcový displej s rozlíšením 800 x 480. Smartfón pritom poháňa dvojjadrový procesor o takte 1.2 GHz a 1 GB RAM.

NAJNIŽŠIA CENA LG G2 MINI:

Vo vnútri sa nachádza 4 GB vnútornej pamäti a nechýba ani možnosť rozšírenia pomocou microSD karty. LG L80 beží pod Android 4.4 KitKat a ‚šťavu‘ si ťahá za 2 540mAh batérie, ktorá by sa mala postarať o decentnú výdrž. Telefón príde aj s niekoľkými softverovými vychytávkami od LG, ako napríklad LG Knock Code, pomocou ktorého na displej musíte vyťukať správny kód a zariadenie sa vám odomkne.

LG L80 bude podľa obrázkov vyššie dostupný v bielom a čiernom prevedení. Dostupnosť ani cena zatiaľ známe bohužiaľ nie sú.