Úvod Novinky Samsung Galaxy Beam 2: Druhá generácia smartfónu so zabudovaným projektorom

Samsung Galaxy Beam 2: Druhá generácia smartfónu so zabudovaným projektorom

0

Keď Samsung pred dvoma rokmi predstavil smartfón s pikodataprojektorom, nevytvoril ním veľký rozruch. Čiastočne za to mohli nie práve najlepšie špecifikácie. Po dvoch rokoch však na trh (aspoň ten čínsky) prichádza druhá generácia. Čo sa zlepšilo?

Informoval o to server Pocketnow.com

Ak si porovnáme originálny Galaxy Beam s tohtoročným Galaxy Beam 2, môžeme vidieť celkom veľké zlepšenie. Čo sa týka procesora, Snapdragon 400 so štyrmi jadrami taktovanými na 1,2 GHz sfúkne dvojjadrový Exynos s taktom 1 GHz ako sviečku a o 600 mAh väčšia batéria sa tiež nedá zahanbiť. Beam 2 s 2 600 mAh jednotkou iste čosi vydrží.

Pokiaľ ide o displej, toto zariadenie veľmi neoslní. 4,66 palcový panel s WVGA rozlíšením je v dnešnej dobe full HD a QHD displejov úplne mimo. O to však až tak veľmi nejde. V tomto zariadení je najzaujímavejší práve maličký projektor, ktorým môžete premietať obraz z displeja smartfónu na stenu. Aby ste si užili dokonalý zážitok, malo by byť v miestnosti čo najmenej svetla. O rozlíšení premietaného obrazu zatiaľ nemáme informácie.