Úvod Novinky Samsung má v Žiline nové servisné stredisko

Samsung má v Žiline nové servisné stredisko

8

Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak dnes prostredníctvom tlačovej správy informovala o zrealizovaní ďalšieho kroku k skvalitneniu poskytovaných servisných služieb zákazníkom v našom regióne.

Doteraz sa mohli zákazníci obrátiť na servisné strediská v Bratislave a Košiciach, po novom k nim pribudla aj Žilina.

Nové Zákaznícke servisné centrum Samsung sa nachádza na Pribinovej ulici 54 v Žiline a je zákazníkom k dispozícii v pracovných dňoch od 8.30 do 17.00 hod., v stredu od 9.30 do 18.00 (obedná prestávka od 11.30 do 12.30), prípadne na telefónnom čísle 041/562 6061 alebo na mailovej adrese samsung@tvav.sk.

Nové centrum zároveň prináša možnosť prezrieť si a vyskúšať najnovšie produkty spoločnosti s odborným výkladom vyškoleného personálu. Zároveň rozširuje sieť rýchloservisu na mobilné telefóny v novom koncepte Face 2 Face, kde bude zákazníkovi opravený jeho high-end mobilný telefón na počkanie priamo pred ním, ak to povaha poruchy dovoľuje.

[toggler title="Tlačová správa" ]Bratislava, 28. marca 2014 – Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak zrealizovala ďalší krok v skvalitňovaní poskytovaných servisných služieb pre svojich zákazníkov. Po úspešnom spustení zákazníckych servisných centier Samsung v Bratislave a v Košiciach, rozšírila začiatkom marca svoju sieť o Žilinu. V spolupráci s autorizovaným servisným strediskom TV AV Elektronic v novopostavených priestoroch na Pribinovej ulici 54 prináša zákazníkom možnosť prezrieť si a vyskúšať najnovšie produkty spoločnosti s odborným výkladom vyškoleného personálu. Zároveň rozširuje sieť rýchloservisu na mobilné telefóny v novom koncepte Face 2 Face, kde bude zákazníkovi opravený jeho High End mobilný telefón na počkanie priamo pred ním, ak to povaha poruchy dovoľuje. Odborne vyškolený personál je pripravený poskytnúť kvalitný, rýchly servis a poradenstvo všetkým zákazníkom, ktorí budú potrebovať pomoc so svojím mobilným telefónom, čiernou a bielou technikou, alebo iným výrobkom Samsung. Neoddeliteľnou súčasťou zákazníckeho servisného centra je aj predaj audio-video techniky a mobilných telefónov. Rovnako je dostupná široká škála príslušenstva k týmto produktovým kategóriám. „Sme presvedčení, že po úspechu už otvorených zákazníckych centier Samsung, ktoré sa stali miestom, kde zákazníci nájdu všetko čo potrebujú, bude takýmto miestom i centrum v Žiline,“ povedal David Mrzena, CS Director spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. Nové Zákaznícke servisné centrum Samsung sa nachádza na Pribinovej ulici 54 v Žiline a je zákazníkom k dispozícii v pracovných dňoch od 8.30 do 17.00 hod., v stredu od 9.30 do 18.00 (obedná prestávka od 11.30 do 12.30), prípadne na telefónnom čísle 041/562 6061 alebo na mailovej adrese samsung@tvav.sk.[/toggler]